School voor speciaal basis onderwijs

Agenda

Staking Onderwijs

Op donderdag en vrijdag, 30 en 31 januari, gaat het personeel van het IVIO staken.

Het schoolbestuur ondersteunt de staking, want we zien dat het lerarentekort steeds verder oploopt en een beter salaris trekt meer leerkrachten aan. Hiervoor zijn investeringen van het kabinet nodig.

 

 

Den Haag

VakantiepasClub Voorjaarsvakantie

 

De voorjaarsvakantie is in aantocht! Leden van de VakantiepasClub hoeven zich niet te vervelen, want de makers van de VakantiePas hebben een flink pakket activiteiten samengesteld mét VakantiepasKorting. Bijvoorbeeld gratis naar de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – Ajax. Met korting naar de leukste films in het Filmhuis Den Haag, een rockopera in theater Dakota of de musical Brugklas in de Leidse Schouwburg. Kakelverse eitjes rapen in het Minirondeel, zeedieren spotten bij Sea Life of knutselen bij Zinderin. En als klap op de vuurpijl: helpen om de volgende VakantiePas te ontwerpen!

Basisschoolkinderen kunnen zich via de website vakantiepas.nl gratis aanmelden als VakantiepasClublid. Zij krijgen dan twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met kortingsbonnen en een link naar de website waar de activiteiten beschreven staan.

 

Is uw kind nog geen VakantiepasClublid, geef het dan (gratis) op via www.vakantiepas.nl