School voor speciaal basis onderwijs

Activiteiten

 

Vier de zomer met de VakantiePas!

Het is bijna zomervakantie en de VakantiePas is uitgedeeld op school. Hij staat boordevol met activiteiten in en rond Den Haag.

De VakantiePas bestaat 25 jaar en om dat te vieren krijgen de kinderen er dit jaar een vel VakantiepasStickers bij. De pas bevat 80 activiteiten, waarvan 23 gratis en de rest met korting. Daarnaast zijn er ook weer fantastische prijzen te winnen, namelijk vrijkaarten voor De Efteling of een uitje met de hele klas naar de bioscoop.

De VakantiePas is geldig in de zomervakantie van 17 juli t/m 29 augustus. Dit jaar zijn er extra veel sportieve buitenactiviteiten, bijvoorbeeld beachkorfbal, rolhockey, surfles, tennis of boomklimmen. Ook kunnen de kinderen weer terecht bij  musea, restaurants, workshops en zwembaden. Verder worden kinderen gestimuleerd om een oudere blij te maken met een leuke kaart of tekening.

Alle activiteiten staan ook op www.vakantiepas.nl. Daar vindt u alles over eventuele wijzigingen, en nieuwe activiteiten die niet in de ‘papieren’ VakantiePas staan.