School voor speciaal basis onderwijs

Bovenbouw rood

M. Mostert

Hallo! Ik ben juf Michelle en ik ben de juf van de Bovenbouw Rood
Er zitten 17 lieve en leuke kinderen in de BBR.
Juf zijn is voor mij elke dag een feestje. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, dat vind ik mooi.  
In de BBR moeten de kinderen hard werken maar er is natuurlijk ook tijd voor de creatieve vakken.Ik hoop dat het een geweldig jaar wordt, maar hoe kan dat ook anders met deze lieve kinderen!

 

J. Peters

Mijn naam is José Peters en ik werk al heel wat jaren voor de HSV, waarvan de laatste 11 jaar op het IVIO. Sinds 2 jaar werk ik 3 dagen ( maandag, dinsdag en vrijdag) in MB Paars samen met meester Patrick. Dit jaar geef ik  Powerkidzzz training op donderdag  Op de dagen dat er geen Powerkidzzz training is geef ik SoVa (sociale vaardigheden) op het IVIO. Ook ben ik voorzitter van de GMR.

Mijn lievelingsvakken om te geven zijn: SoVa (sociale vaardigheden), schrijven, wereldoriëntatie en taal. Ik doe ook graag natuurkundige proefjes samen met de leerlingen in de klas.

Het bedenken van leuke, uitdagende  en passende activiteiten  voor de leerlingen doe ik nog steeds met veel enthousiasme.

In mijn vrije tijd reis, wandel en fiets ik graag.

Ik werk ook als vrijwilligster bij de Stichting Look Good Feel Better. Een stichting die gratis workshops uiterlijke verzorging geeft in ziekenhuizen voor vrouwen met kanker. Mooi en bevredigend werk.

Mijn levensmotto is : La vita è bella!  (Het leven is mooi!)


Tineke Vriesinga

Els de Graaff

 


 

Cheyenne van de Griend