ROOD - IVIO Den Haag

School voor speciaal basis onderwijs

ROOD

M. Mostert

Hallo! Ik ben juf Michelle en ik ben juf van de groep ROOD. Er zitten lieve en leuke kinderen in de ROOD.

Juf zijn is voor mij elke dag een feestje. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten, dat vind ik mooi.

In groep ROOD moeten de kinderen hard werken, maar er is natuurlijk ook tijd voor de creatieve vakken. Ik hoop dat het een geweldig jaar wordt, maar hoe kan dat ook anders met deze lieve kinderen!


Mike Degenaars

Mijn naam is Mike Degenaars en ik ben 26 jaar oud. Ik ben sinds februari werkzaam op het IVIO en heb het erg naar m’n zin!

Ik volg de opleiding Jeugd in Onderwijs. Dit is een opleiding waarin sociaal werk en pabo gecombineerd worden. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma voor sociaal werk behaald en ik hoop dit jaar af te studeren voor de pabo.

Ik vind het erg leuk om sportief bezig te zijn en spelend te leren. Op die manier blijft het leren voor de kinderen ook leuk. Verder vind ik het belangrijk om educatie aan te bieden op het niveau van de leerling op individueel vlak. Ik probeer hier ook mijn lessen op aan te passen, of extra instructie te bieden waar dit nodig is. Op die manier hoop ik het maximale uit het ontwikkelingsproces van het kind te halen. Tot slot vind ik het contact met ouders ook erg belangrijk, omdat zij de professional zijn van het kind. Ik hoop u allen snel te ontmoeten op school!


Anita van Veelen

Mijn naam is Anita van Veelen.

Sinds 2021 werk ik met veel plezier 3 dagen per week in Bovenbouw ROOD. Daarvoor heb ik twee jaar bij Het Open Venster gewerkt, school voor kinderen met dyslexie en daarvoor werkte ik buiten het onderwijs. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken die anders leren dan de meeste kinderen. Samen werken aan het zelfvertrouwen en het schoolwerk. Naast school ben ik graag buiten. Ik hou van wandelen op het strand, werken in de tuin en ik ben gefascineerd door bijen.


J. Schouten