PAARS - IVIO Den Haag

School voor speciaal basis onderwijs

PAARS

Betty van Middendorp

Serena Leegstraten

 

Hoi, Ik ben juf Serena

Ik werk met veel plezier op het IVIO als onderwijsassistent. Met kinderen werken vind ik heel leuk en bijzonder om te doen, geen enkele dag is namelijk hetzelfde. Ik ga dan ook elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk.

Mijn werkdagen zijn  dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Groep PAARS is een hele leuke en gezellige klas. De leerlingen helpen elkaar als dat nodig is en spelen gezellig met elkaar. In de klas kunnen we hard werken, maar ook gezellig met elkaar kletsen, spelletjes doen, knutselen en noem maar op.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen, ik doe dit dan ook regelmatig met de leerlingen.
Verder doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie.

Mocht u vragen hebben kunt u gerust mailen naar:
sleegstraten@hsvdenhaag.nlMirjam Plevier

 

 

Lang geleden, na de middelbare school, wilde ik Journalistiek studeren maar ik werd uitgeloot en koos voor Sociaal Pedagogisch Werk. Na mijn eerste stage in een peuterspeelzaal, vond ik dat de kinderen zo veel moesten en zo weinig mochten dat ik stopte met mijn studie. Het jaar daarop kon ik toch naar de School voor Journalistiek en na mijn studie werkte ik een jaar of tien freelance voor verschillende media. Op den duur werd ik gek van het jachtige, loner-bestaan en stapte over naar publiciteitswerk in de Haagse culturele sector. Ik werkte onder meer bij Korzo theater, theater aan het Spui en toneelgroep de Appel. In 1999 en 2005 kreeg ik twee zonen, ik  wilde het overzichtelijk maken qua werk en privé en besloot in 2006 gastouder te worden. Dat heb ik vier jaar gedaan. In de tussentijd haalde ik een diploma Pedagogisch Medewerker en kwam terecht in de naschoolse opvang. Eerst bij de Vrijeschool Den Haag, daarna bij Wonnebald. Via een project met vluchtelingenkinderen bij een kinderdagverblijf kreeg ik in 2017 werk op een Inburgeringsschool. Toen die in Corona-tijd de deuren moest sluiten ben ik gaan solliciteren als assistent in het basisonderwijs. Mijn eerste baan was in een zij-instroom klas met vluchtelingenkinderen op de Zuidwester. IVIO is mijn eerste ervaring met kinderen in het speciaal basisonderwijs.

Wat ik het aller fijnste vind aan mijn werk hier is dat er tijd en ruimte is om alle kinderen de aandacht te geven die ze verdienen.