School voor speciaal basis onderwijs

PAARS

Anoek Herrema

Hallo, ik ben juf Anoek.

 

Samen met juf Serena werk ik in groep PAARS.

De voorgaande jaren ben ik leerkracht geweest van groep GROEN, alle leeftijden hebben iets prachtigs en unieks.

Tijdens de voorgaande jaren in het reguliere basisonderwijs voelde ik me altijd erg betrokken bij de leerlingen voor wie het niet zo makkelijk was op school. Ik was altijd bereid om voor deze leerlingen extra mijn best te doen, zodat ook zij het prettig hadden op school.

Nu ik werkzaam ben op het IVIO is dat iedere dag mijn uitgangspunt en motivatie: ik wil er graag voor zorgen dat iedere leerling een fijne schooldag heeft gehad en met een goed gevoel naar huis gaat.

 

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag. Mocht u iets willen vragen, u bent welkom!  Uiteraard ben ik ook bereikbaar op mijn e-mail: aherrema@hsvdenhaag.nl

 


Serena Leegstraten

 

Hoi, Ik ben juf Serena

Ik werk met veel plezier op het IVIO als onderwijsassistent. Met kinderen werken vind ik heel leuk en bijzonder om te doen, geen enkele dag is namelijk hetzelfde. Ik ga dan ook elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk.

Mijn werkdagen zijn  maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Groep PAARS is een hele leuke en gezellige klas. De leerlingen helpen elkaar als dat nodig is en spelen gezellig met elkaar. In de klas kunnen we hard werken, maar ook gezellig met elkaar kletsen, spelletjes doen, knutselen en noem maar op.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen, ik doe dit dan ook regelmatig met de leerlingen.
Verder doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie.

Mocht u vragen hebben kunt u gerust mailen naar:
sleegstraten@hsvdenhaag.nl